Advertisement

Μαντσεστερ Σιτι Αρησ / ΑΕΚ - Ξάνθη 0-1: Ο Ντε Αμορίμ τιμωρεί την Ένωση (vid) / Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες.

Μαντσεστερ Σιτι Αρησ / ΑΕΚ - Ξάνθη 0-1: Ο Ντε Αμορίμ τιμωρεί την Ένωση (vid) / Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες.. Ο ζίβκοβιτς απείλησε τον μπουσέ. H βαθμολογια (σε 27 αγώνες). Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων.

Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28. Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Ο ζίβκοβιτς απείλησε τον μπουσέ. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων. Η πρωτοπόρος μάντσεστερ σίτι υποδέχεται την κυριακή (7/3, 18.30) την συμπολίτισσα γιουνάιτεντ με τον πεπ γκουαρδιόλα να παραμένει ψύχραιμος προσγειωμένος.

F4 Κύπελλο Πόλο Γυναικών: Ολυμπιακός - ΝΟΒ στα ημιτελικά
F4 Κύπελλο Πόλο Γυναικών: Ολυμπιακός - ΝΟΒ στα ημιτελικά from fws.gr
Η γιουνάιτεντ πήρε μια σημαντική νίκη γοήτρου, αλλά και στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το champions. Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Η μάντσεστερ σίτι δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 19 τελευταία παιχνίδια της στην πρέμιερ η μάντσεστερ σίτι ηττήθηκε στα 3 από τα 5 τελευταία ματς της πρέμιερ λιγκ με τη γιουνάιτεντ εντός. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Φερνάντες και σο «εκτέλεσαν» τη σίτι. Η πρωτοπόρος μάντσεστερ σίτι υποδέχεται την κυριακή (7/3, 18.30) την συμπολίτισσα γιουνάιτεντ με τον πεπ γκουαρδιόλα να παραμένει ψύχραιμος προσγειωμένος. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. Μάντσεστερ σίτι και μάντσεστερ γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν την νίκη, με τους «πολίτες» να έχουν το βαθμολογικό προβάδισμα των 14 πόντων σε.

H βαθμολογια (σε 27 αγώνες).

Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. Η γιουνάιτεντ πήρε μια σημαντική νίκη γοήτρου, αλλά και στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το champions. Η μάντσεστερ σίτι δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 19 τελευταία παιχνίδια της στην πρέμιερ η μάντσεστερ σίτι ηττήθηκε στα 3 από τα 5 τελευταία ματς της πρέμιερ λιγκ με τη γιουνάιτεντ εντός. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28. Η πρωτοπόρος μάντσεστερ σίτι υποδέχεται την κυριακή (7/3, 18.30) την συμπολίτισσα γιουνάιτεντ με τον πεπ γκουαρδιόλα να παραμένει ψύχραιμος προσγειωμένος. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ο ζίβκοβιτς απείλησε τον μπουσέ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Επόμενος παίκτης που θα σκοράρει (γκολ 3). Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Η σίτι πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε μεγάλη ευκαιρία και ο χέντερσον μπλόκαρε εύκολα σουτ του.

Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Λίβερπουλ και μάντσεστερ σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για το πρωτάθλημα. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της.

LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ
LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ from fws.gr
Ο όλε γκούναρ σόλσκιερ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της μάντσεστερ γιουνάιτεντ που νίκησε και στα τρία πρώτα εκτός έδρας ντέρμπι με την σίτι, σε όλες τις διοργανώσεις. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Επόμενος παίκτης που θα σκοράρει (γκολ 3). Λίβερπουλ και μάντσεστερ σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για το πρωτάθλημα. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ολε γκούναρ σόλσκιερ κάθισε σε θέση.

Η σίτι πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε μεγάλη ευκαιρία και ο χέντερσον μπλόκαρε εύκολα σουτ του.

Επόμενος παίκτης που θα σκοράρει (γκολ 3). Η πρωτοπόρος μάντσεστερ σίτι υποδέχεται την κυριακή (7/3, 18.30) την συμπολίτισσα γιουνάιτεντ με τον πεπ γκουαρδιόλα να παραμένει ψύχραιμος προσγειωμένος. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Η μάντσεστερ σίτι δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 19 τελευταία παιχνίδια της στην πρέμιερ η μάντσεστερ σίτι ηττήθηκε στα 3 από τα 5 τελευταία ματς της πρέμιερ λιγκ με τη γιουνάιτεντ εντός. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Η σίτι πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε μεγάλη ευκαιρία και ο χέντερσον μπλόκαρε εύκολα σουτ του. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ολε γκούναρ σόλσκιερ κάθισε σε θέση. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28. Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ.

Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Μάντσεστερ σίτι και μάντσεστερ γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν την νίκη, με τους «πολίτες» να έχουν το βαθμολογικό προβάδισμα των 14 πόντων σε.

LIVE: ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
LIVE: ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ from fws.gr
Φερνάντες και σο «εκτέλεσαν» τη σίτι. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. Λίβερπουλ και μάντσεστερ σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για το πρωτάθλημα. H βαθμολογια (σε 27 αγώνες). Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ολε γκούναρ σόλσκιερ κάθισε σε θέση.

Η σίτι δεν ισοφάρισε και το.

Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Έμεινε για 22ο συνεχόμενο ματς αήττητη μακριά από την έδρα της. Η σίτι δεν ισοφάρισε και το. Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Στοπ στην εκπληκτική πορεία και σερί 21 νικών της μάντσεστερ σίτι έβαλε η μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ολε γκούναρ σόλσκιερ κάθισε σε θέση. Φερνάντες και σο «εκτέλεσαν» τη σίτι. Mόλις στο 2ο λεπτό η μάντσεστερ γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην συμπολίτισσα σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της premier league χάρη. Μάντσεστερ σίτι και μάντσεστερ γιουνάιτεντ είναι έτοιμες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν την νίκη, με τους «πολίτες» να έχουν το βαθμολογικό προβάδισμα των 14 πόντων σε. Η μάντσεστερ σίτι δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 19 τελευταία παιχνίδια της στην πρέμιερ η μάντσεστερ σίτι ηττήθηκε στα 3 από τα 5 τελευταία ματς της πρέμιερ λιγκ με τη γιουνάιτεντ εντός. Ο όλε γκούναρ σόλσκιερ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της μάντσεστερ γιουνάιτεντ που νίκησε και στα τρία πρώτα εκτός έδρας ντέρμπι με την σίτι, σε όλες τις διοργανώσεις. * χωρίς κόσμο λιβερπουλ απογοητεύσεων. Η σίτι πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε μεγάλη ευκαιρία και ο χέντερσον μπλόκαρε εύκολα σουτ του.

Ο ζίβκοβιτς απείλησε τον μπουσέ μαντσεστερ σιτι. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της ιστορίας τους (28.

Post a Comment

0 Comments